Engelbrektstunet

Apr 26th

Engelbrektstunet

I går träffade jag härliga Torsten som driver verksamheten på Engelbrektstunet sedan 12 år tillbaka och vilken imponerande anläggning! En underbar festsal som även används vid konferenser, härliga genuina rum och ett fantastiskt läge vid Vätösund. Direkt vid ankomst föreställde man sig hur man tog en fördrink i parken ned mot vattnet, för att sedan bege sig till festsalen för bröllopsmiddag och sedan inta bröllopstårta på glasverandan. Otroligt fina lokaler, härligt bemötande och bra service – till oslagbara priser dessutom!

Går du i fest- eller bröllopstankar och letar lokal i närheten av Norrtälje (eller Stockholm), kika in på engelbrektstunet.se.

Och varför var Tårtstugan på besök? Jo, nu är tanken att man i sitt kuvertpris får bröllopstårtan från Tårtstugan. Det kommer att ingå en vackert vit bastårta i kuvertpriset, men självklart kan man som brudpar själv välja hur man vill forma sin tårta och får då ett mycket förmånligt tillägg på kuvertpriset. Jag passade på att fota lite på plats som inspiration:

Bröllopstårta

MacaronsCupcakes

About the Author,